Nejnovější recenze ze sekce Řetězové dlabačky
- Tichy chod
- Jednoducha montaz a pouzivani
Kvalitni stroj za dobre penize. Jsem velmi spokojen.
- Po sundání krytu jsem našel veliký motor v černé barvě nicméně je dost silný a to je základ stroje zdaleka na staré litinové Dlabače jsem neměl tak veliký a silný motor což znamená že stroj není žádný šmejd ,mám ohromnou radost děkuji
- Hned po sestavení stroje jsem jel pro zástrčku která není ke stroji ale chápu výrobce že nemůže tušit co máte doma jestli 16 či 32 nebo kolik kolíků tak ji tam radši nedá což chápu
Bernardo a Holzmann super a značka Proma je o proti tomuto dětská hračka
Provozně účelový, viděl jsem upínání v předvádění šikmým
svěráčkem. Byl bych rád zda se dá dokoupit.
Doporučuji
- Mobilita
Dobrá cena
Very happy with the Jet 719a morticer, my second Jet machine, & as with my spindle moulder, its top quality & well thought out design makes it a pleasure to use
Společnost Holzmann záměrně zasílá k této dlabačce podstavec, který k stroji nepatří (je úzký, nesedí otvory na ukotvení) a při oprávbněné reklaci se ani nenamáhá zaslat podstavec který pasuje nebo řešit reklamaci. Tím poškozuje i společnosti, které jeho produkty nabízejí. velká obava z případné reklace při poruše stroje.
zatím jen odzkoušeno
Na obcasne práce do dilny mi to stačí...jen jsem při praci zjistil, ze vypadava kolík z upevňovacího systemu , aby to udrželo ten hranol. chybi mi tam aspoň nyty. Po vlastní uprave uz to jde.
- Je fajn,že je součástí hoblovky s protahem,nemusí se kupovat zvlášť celý stroj.
- Posun k sobě a od sebe se nedá ovládat jednou rukou,neboť se na pojezdech stůl kříží.Potud mé zklamání,očekával jsem od tohoto výrobce preciznější zpracování pro lehké ovládání všemi požadovaným směry.
Doporycil bych inym
- cena a rozsah příslušenství
- musel jsem dotáhnout téměř všechny šrouby upevňující cokoliv je na stroji přišroubováno - to by se asi stávat nemělo !!!
- takové lepší HOBBY,myslím....
- lehká váha
- bezúdržbové ložisko na liště (žádná maznice)
- rychle a jednoduše nastavitelné dorazy
- vodící stojan
- cena dlabacích řetězů
Nejlepší řetězová dlabačka, kterou lze na dnešním trhu zakoupit. Cena odpovídá kvalitě.
- cena vykon
- nevim
dobra cena k možnostem.
- V dodávce není stolek, který je vyobrazen na všech fotkách a v popisu to není uvedeno.
- Dodávka neobsahuje český návod ke stroji.
- Místo vyfocené trapézového utahováku obrobku je pouze na excentr díky tomu nejde obrobek pevně uchytit a při vytahování vrtáku se vytahuje je obrobek i s vrtákem a obrobek se musí složitě z vrtáku sundávat.
- Dorazy jsou spíše pro okrasu jelikož odpor dřeva je docela značný a pokud dojedete na doraz není to poznat a ten směle uhne.
Pokud chcete dlabat do velkých kusů měkkého dřeva asi by to šlo ale pro výrobu menších kousků s malými dírami je tento stroj naprosto nevyhovující.
- Jsem naprosto spokojen, dlabačka je naprosto přesná a hlavně má pravý i levý chod, takže nemusím přemýšlet při koupi nových dlabacích vrtáků.Ty co byly dodány s dlabačkou jako dárek asi nebudou moc košér, rychle se tupí.
- Se strojem není dodávána koncovka přívodního kabelu
Dobrý produkt
- otáčky vlevo i vpravo
- nevím
český poctivý litinový výrobek
doporučuji
potreboval jsem na stavbe roubenky udelat cca 120 dlabu.zahloubit dverni zamek.zakampovat vaznice apod.
vsechno do modrinu nebo smrku.
vyhodu teto dlabacky vidim v mazani dlabaciho retazu,univerzalnosti a ovladatelnosti.
na male stavby je dobra.uplne staci.
plastovy kryt retazu zajistim v horni poloze pri praci drevenym kolikem,takze nezavazi a pouzivam jej jen jako ochranny pri odkladani.paky jsou totiz dostatecne vysoke,takze ruce jsou stale mimo retez.
retez se maze tak,ze maznickou obcas naolejujete retaz,kdyz nedlabete.coz je super :-)
jo a je to jen stroj na dlabani ;-)
- Bez vůlí
- litina
Dobré provedení byť trošku menší pracovní stůl, ale je to přídavná dlabačka, takže bez námitek.